Vevőtájékoztató

Üdvözlöm
Az oldal jelenleg oldal fejlesztés alatt áll, de a webáruház rész zavartalanul működik.
Áruházunkban a vásárlás előzetes regisztrációhoz kötött.
Kérem küldje el regisztrációs igényét és elérhetőségeit a sales@irodaszerellato.hu címre
24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Árainkról
Cégünk fő tevékenyésge a cégellátás, így a feltüntetett árak minden esetben nettó árak.
Amennyiben Ön magánszemélyként érdeklődik, kérem vegye figyelembe, hogy számlázáskor az Áfa minden esetben felszámításra kerül!
Cégünk nagyon sok beszállítóval áll kapcsolatban, akiktől szinte naponta érkeznek a legfrissebb árlisták.
Mindent elkövetünk, hogy Ön bejelentkezését követően a legfrissebb árakat lássa.
Sajnálatos módon ezzel együtt is előfordulhat, hogy azokat a viharosan változó körülmények felülírják. Esetenként a beszállítói árak külön bejelentés nélkül is módosulhatnak.
Megrendelése leadását követően automatikusan elküldjük Önnek e-mailben a megrendelt termékek listáját. Ez a levél nem minősül hivatalos ajánlattételnek.
Amennyiben az árak a fenti okok miatt módosultak munkatársunk minden alkalommal  felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet az aktuálisan érvényes árról.
Megértését előre is köszönjük!
HELP
Keresett egy terméket, de nem találta meg?
Bármilyen egyéb ponton elakadt az áruházban?
Keresse meg az oldal jobb felső sarkában a kérdőjelet – erre kattintva megnyílik a Help menü aktuális része.
Amennyiben itt sem talál megfelelő választ a felmerült problémára kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.
Hogyan keressek?
Használja a Help-et a kérdőjelre kattintva.
Ebben a fejezetben ötleteket talál, melyek segítségével elsajátíthatja a leghatékonyabb keresési módszereket.
Ezek alkalmazásával sok időt takaríthat meg.
– használjon jellegzetes szavakat, szótöredékeket
– a találati lista szűkítéséhez használja a legördülő menüből kiválasztható termék jellemzőket:
– Szín
– Méret
– Márka
Amennyiben Ön már vásárolt nálunk és ugyanolyan termékre van szüksége, amilyet korábban már vásárolt, használja a Kedvenc termékek szűrőt.
Ezen funkció segítségével mindig az utolsó évben vásárolt termékeket látja, amelyek között könnyen tud választani a “Termék kategóriák” segítségével.
Természetesen csak a weben elérhető termékeket látja, amennyiben olyan terméket keres, amiről tudja, hogy már vásárolt belőle korábban, de nem jelenik meg ebben a szűrésben, akkor az szinte biztosan nem a weben elérhető termékek körébe tartozik. Ilyen esetben kérem jelezze igényét e-mailben vagy telefonon.
Szótár
Ebben a pontban összegyűjtjük azokat a kifejezéseket, amelyeket vevőink hiába kerestek az adatbázisban, mert köznapi nevük eltér a szakmailag helyes elnevezéstől.
A lista folyamatosan bővül az Önök jelzései alapján, esetenként meglepő vagy tréfás megnevezésekkel is.

Helyes megnevezés  –     Keresett kifejezés
boríték LA4-es méretben – francia boríték
festékkazetta – toner
festékpatron – tintapatron
gyorslefűző – dosszié
gyűrűskönyv – dosszié
hibajavító roller – görgős hibajavító
iratrendező – dosszié, kapcsos dosszié
kapocskiszedő – cápafog
lefűzhető műanyag tasak – bugyi, francia genotherm
mappa – dosszié
nyomós irón – mechanikus ceruza, pixirón, töltőceruza
szövegkiemelő – pillantásfogó
thermo tekercs – hőpapír
tűzőgép – klattyantó


A Szótárban szabadon tud keresni a CTRL F vagy a CTRL K gombokkal (attól függ, hogy Önnek angol vagy magyar nyelvű programja van-e a számítógépén).

Mindig az első oszlop tartalmazza a helyes, az adatbázisban szereplő elnevezést, a második oszlopban szerepelnek a vevői keresésekből összegyűjtött kifejezések. Előfordul, hogy egy-egy kifejezés több helyen is megtalálható, mert gyűjtőfogalomról van szó, vagy több, egymástól eltérő, értelmezése is létezik – ezt dőlt betűvel jelöljük!
 
Természetesen egy terméknek lehet több általánosan elfogadott elnevezése is, de ezek közül csak az egyiket tudjuk feltüntetni az áruházban, ez kerül a Helyes oszlopba, míg a másik a Keresett kifejezés oszlopban található.
 
A szótár a partnereinktől kapott információk alapján készül. Kérem küldje el azt a kifejezést, amit hiába keresett és azzal bővítjük.

Kintlevőség-kezelési szabályzat
Tisztelt Partnerünk!

Annak érdekében, hogy az Ön kiszolgálását is a megfelelő színvonalon tudjuk biztosítani elengedhetetlenül szükséges, hogy a kiszállított termékekről kiállított számláink ellenértéke határidőre beérkezzen hozzánk.
Ennek elősegítése érdekében a Homály & Társai Kft. az alábbiakban részletezett szabályzatot alkalmazza:
A Homály & Társai Kft. kintlevőség-kezelési szabályzata 
A Homály & Társai Kft. naprakész módon kívánja tájékoztatni partnereit folyószámlájuk aktuális állapotáról.
Ezen tájékoztatással pontosabbá és tervezhetőbbé kívánjuk tenni saját pénzügyi folyamatainkat, egyúttal partnereinket meg kívánjuk óvni az esetleges késedelmes fizetés okozta kellemetlenségektől, többlet költségektől.
A fenti célok megvalósítása érdekében az alábbi kintlevőség-kezelési folyamatot alkalmazzuk: 

Elektronikus Folyószámla kivonat egyeztetés
Minden számlánkat kísérő levélben visszajelzést adunk Pernerünknek folyószámlája aktuális állapotáról az alábbi módon:
😊 Jelenleg Önnek nincs lejárt számlája! 😊
vagy
☹ Jelenleg Önnek van lejárt számlája! ☹
A lejárt számlák összegétől és lejárati időpontjától függően esetenként csatoljuk a Lejárt számlák listáját vagy a teljes Folyószámla kivonatot is.

Elektronikus Folyószámla kivonat
Minden hónapban egy alkalommal automatikus egyenlegközlő Folyószámla kivonatot küldünk Partnereinknek, amely tartalmazza valamennyi feléjük kiállított számlát, amelynek a pénzügyi rendezése még nem történt meg. (A még nem esedékes számlákat is!) 

Elektronikus Fizetési emlékeztető és Fizetési felszólítás
1.  A Homály & Társai Kft. által kibocsátott számla lejáratát követő ötödik napon Fizetési emlékeztetőt küldünk elektronikus úton, amelyben megkérjük Önöket a számla kiegyenlítésére.
2.  A Homály & Társai Kft. által kibocsátott számla lejáratát követő tizedik napon Fizetési felszólítást küldünk elektronikus úton, amelyben ismételten megkérjük Önöket a számla kiegyenlítésére.
Ezzel egy időben a vevői hitelkeret automatikusan felfüggesztésre kerül, Partnerünk ezt követően érkező megrendeléseit csak készpénzzel vagy előre utalással tudják kiegyenlíteni.
3.  A Homály & Társai Kft. által kibocsátott számla lejáratát követő tizenötödik napon Ismételt fizetési felszólítást küldünk elektronikus úton, amelyben ismételten megkérjük Önöket a számla kiegyenlítésére.
4.  A Homály & Társai Kft. által kibocsátott számla lejáratát követő huszadik napon Peresítés előtti fizetési felszólítást küldünk elektronikus úton, ez tartalmazza a 20 napon túli esedékességű számlákon kívül valamennyi lejárt határidejű számlát is.
Ebben a levélben felszólítjuk Partnerünket a lejárt számlák haladéktalan kiegyenlítésére, egyúttal tájékoztatjuk, hogy a kintlévőség behajtását jogi útra tereljük, amennyiben a fennálló tartozásukat 5 napon belül nem rendezik. Erről Partnerünket postai úton is tájékoztatjuk.   

Felszámolás megindítása
A Homály & Társai Kft. által kibocsátott számla lejáratát követő harmincegyedik napon a kérdéses kintlévőség behajtását jogi útra tereljük és kezdeményezzük a felszámolási eljárás megindítását, amennyiben eddig a határidőig Partnerünk és a Homály & Társai Kft között írásos fizetési megállapodás nem születik. 

A Szabályzat 2010.január 02-án lép életbe és visszavonásig vagy módosításáig érvényes.
Az esetlegesen módosításra kerülő Szabályzat a www.irodaszerellato.hu/vevotajekoztato/ weboldalon közzététel időpontjával egyidőben lép életbe. 

Budapest, 2020.07.20.

Homály István
ügyvezető igazgató
Homály & Társai Kft.